Bevriende relaties

Sarine Zijderveld.

Sarine is degene met wie ik het liefst trainingen en groepscoachingen uitvoer. Een diepzinnige, enthousiaste collega die op een prettige “Rotterdamse manier” de voetjes op de grond houdt.

Zie haar website: www.papierenspiegel.nl

“Nadenken over dingen waar je niet makkelijk over nadenkt, doorgaan op momenten waar je normaal wellicht zou stoppen, om zo je weg verder te gaan om je droom te verwezenlijken, een baan en leefomgeving te vinden die bij je past, dat is waar Hans me toe heeft aangespoord. Springen in het diepe. De baan heb ik en met de woonomgeving komt het ook nog goed. Hoe mooi is dat! “

Peter Camp.

Peter heeft me erg geïnspireerd om met een brede blik naar situaties te kijken. Een warme, betrokken en zeer deskundige adviseur.

Zie zijn prachtige interactieve website:  www.campmatrix.nl

Ronald Willems.

Jawel, de ontwerper van deze website. Afkomstig uit de grafische industrie, iemand die inmiddels kennis van mensen koppelt aan kennis van techniek. En dat werkt heel prettig als je zoiets moeilijks als een website aan het maken bent. Een hulpvaardige adviseur.

Zie zijn website:  www.rowizet.nl

En dan,
opmerkingen van mensen die gecoacht zijn door mij:
(aantal maanden na laatste gesprek)

“Tijdens het begeleidingstraject open en eerlijke gesprekken waarbij een persoonlijke benadering voor mij erg prettig was. Na het traject bleef contact over voortgang, de betrokkenheid van Hans stel ik zeer op prijs. Inzicht in wat je kunt en wat je wilt op naar vervulling van je droom. Soms confronterend maar meestal meedenkend en altijd klaar staan met goede raad.”

“Denk nog regelmatig aan de inhoud van onze gesprekken en put er af en toe nog energie uit!”

“In een woord fantastisch! Elke keer weer rust, nieuwe inzichten, energie en moed na de fijne gesprekken met Hans”

“Ik vond de coaching van Hans heel constructief. Zijn coaching is heel praktijkgericht. Hans bespreekt op een informele manier je knelpunten en geeft je de kans om zelf de beste oplossing te bedenken.

Hij stuurt en stimuleert je daarbij in de goede richting. Daarna bespreekt hij de gekozen oplossing(en) en geeft wat literatuur mee om de problematiek nogmaals door te lezen.

Kort samengevat: Hans geeft vertrouwen, gesprekken zijn informeel, open, heel prettig en toch kritisch als het nodig is.”

“Ik kijk nog altijd met heel veel tevredenheid terug op het traject dat je met de administratie hebt doorlopen. Het is mooi om te zien hoe goed het daar nu loopt.”